Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програмою "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує активувати в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь не соромиться показувати себе шанувальникам з різних ракурсів та у всіляких станах.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Якось вона розмістила відео, на якому її оголене тіло приховує лише один махровий рушник. Мабуть, ведуча лише вийшла з душу.

Артистка захотіла відбілити собі зуби, проте обрала для цього дивний засіб – чорну субстанцію, схожу на вугілля. Після чищення зубів, посміхнувшись на камеру, Лебідь показала результат. Не сказати, що її задум увінчався успіхом. Сама ведуча теж була шокована побаченим.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Деяких шанувальників більше привабило те, що білий рушник ледь не злетів з її тіла, але вчасно встигла артистка його підхопити. Звісно, ​​багатьох також розсмішила спроба Лебідь відбілити зуби.

"А що ти там рушником закриваєш?)", "Кріс, до Хеллоуїна ще далеко 😂 а ви вже напоготові😂😂", "Ти що, зуби нам ще потрібні", - написали користувачі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь "злила" вміння нареченого Розенка - ось що робить руками: "Як нас, коханий".

Раніше ми повідомляли, що вітаємо, ви "потрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступні шахраї.

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про великі зарплати за сумнівну роботу: "Мотайте на вус та красиві чубчики".