Тимур Хромаєв, український бізнесмен та військовослужбовець, поділився своїми міркуваннями щодо підтримки стосунків на відстані в парах, де чоловік перебуває на фронті. Ці роздуми він висловив в інтерв'ю зі своєю дружиною Машею Єфросініною для її нового YouTube-шоу.

Хромаєв наголосив, що конфлікти та негативні новини з дому можуть мати непередбачувані та трагічні наслідки для військових у зоні бойових дій.

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Він розповів про випадки, коли солдати навіть доходили до самогубства після сварок із дружинами телефоном. На його думку, жінкам не слід провокувати з'ясування стосунків на відстані в такій критичній ситуації...

"У нас дуже багато людей зі зброєю. І коли деякі отримують погану звістку з дому, його реакція може бути непередбачуваною. Я зустрічав, що люди застрелювалися. Після бойового виходу він повертається, у нього сварка з дружиною. Вона, мабуть, повідомила, що від нього пішла, і там мізки на стіні", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Резерв+ отримав важливе оновлення
Показати ще

Бізнесмен зазначив, що тривала відсутність контакту з рідними, більш річна розлука з сім'ями часто призводить до психологічних проблем у військовослужбовців. Тож будь-які додаткові негаративні чинники можуть посилити і так важкий емоційний стан воїнів.

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Хромаєв високо цінує можливість відкритого діалогу та взаєморозуміння зі своєю дружиною Машею. Він усвідомлює, що не у всіх військових є таке взаєморозуміння з коханими людьми.

Нагадаємо, навіть війна не завадила: Єфросиніна одягла на себе вартість "однушки" у Дніпрі

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна перетворилася на пристрасну іспанку: "Вам дуже йде"

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна знайшла, як "вколоти" росіян - поки не розпізнали і не покарали: "Кожен українець без проблем"