Співачка Світлана Лобода, не дивлячись на хейт, з яким їй довелось стикнутися, має активну громадську позицію та реалізовує свою основну мету – допомогу та підтримку українцям під час війни. На цьому наголосив відомий блогер Олександр Волошин у розмові з репером Миколою Заліпухою.

«Коли почалось повномасштабне, вона прийняла рішення, що вона повністю відмовляється від російського і будує Україну в Україні, підтримує Україну, донатить Україні», – зазначає він у ефірі подкасту «Формула Волошина».

«Молодець!» – відгукується на сказане гість програми Заліпуха.

Тим часом у Росії українським артистам, які погодилися продовжувати там виступи, платять дуже добрі гонорари, розповідає Волошин. Він додає, що не розуміє, чому Лобода, яка свідомо відмовилася від величезних статків, стикається з проявами антипатії.

«Я знаю, у мене дуже багато військових є, кому вона допомагала. Причому допомагала на шалені бабки. Я знаю це особисто. Я знаю, скільки людина вкладається. Вона і десяти відсотків не показує того, що вона робить. І я взагалі не розумію цього хейту, який на неї ллється. Я це не підтримую», – каже Волошин.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Він ще раз наголошує, що Світлана Лобода повністю відкинула кар’єру в Росії.

«Вважаю, що людина, яка прийняла рішення підтримувати Україну, з таким великим ім’ям, – це, навпаки, для нас тільки плюс. Це, навпаки, круто, що Лобода – українка», – висловлює переконання блогер.

Нагадаємо, що раніше Світлана Лобода презентувала кліп на нову версію пісні «Градус 100». Відповідно до сюжету кліпу Лобода показує, що вона йтиме вперед, незважаючи на хвилі хейту, які періодично запускаються проти неї.