Катя Нікітіна, молода гумористка, зірка "Жіночого кварталу", яка дивувала своїми танцями та відвертими кадрами на фото та відео, сховалась за кадр у своєму новому амплуа, хто тепер бачитиме шикарні ніжки красуні?

Відома артистка, гумористка та танцівниця на пілоні Катя Нікітіна поділилася радісною новиною, на своїй сторінці у Instagram. Дівчина розповіла, що стала голосом героя у багатосерійному мультфільмі для дітей.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Ось що вона пише:

"Нарешті я можу з вами поділитися! Я озвучила головного персонажа багатосерійного мультфільму "Крихітка Кро". Дякую за довіру, "Квартал 95". Я дуже люблю дітей, ви це як ніхто знаєте. , не виникло жодного питання .. відразу ТАК!! У мене багато передплатників з малюками, я сподіваюся вашим дітлахам сподобається. Чекатиму ваших відгуків ".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Красуня показала кадри зі студії звукозапису та кілька кадрів із самого мультфільму.

У коментарях, від несподіванки шанувальники не знайшли що сказати, але нарешті прийшли до тями, і похвалили дівчину за відмінний дубляж.

"Добре озвучила!...Гарний голос, і Крутий", "Моя ти зайчик, я тебе вітаю! Це так круто озвучити якогось героя", "У вас прекрасний голос", "Вітаю, дуже круто вийшло. Я навіть встигла. подивитися пару серій", "Сину дуже сподобався мультик" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Коментарі. Фото: instagram.com/nikitkinna/

\

Нагадаємо, що зовсім без Олени Кравець розперезалися: зірка "Жіночого Кварталу Катя Нікітіна розтягнулася в непристойній позі.

Раніше ми повідомляли, що дівчатка Кравець із "Жіночого кварталу" верещать: пекуча Еліна Мбані закликала не слухати.