Кримінальний детектив "Фарго" повертається на екрани. У мережі вже з'явився тизер 5 сезону, який не слабко зацікавив глядачів. Ролик опублікували на youtube-каналі FX Networks.

Щосезону антології має оригінальний сюжет, який розвивається в одному з невеликих містечок штату Міннесота. У центрі сюжету знаходиться якийсь кримінальний секрет.

Тизер "Фарго". Фото: скрін youtube
Тизер "Фарго". Фото: скрін youtube

У мережі вже з'явився тизер довгоочікуваного п'ятого сезону серіалу "Фарго". Дії серіалу відбуватимуться у 2019 році, а в центрі сюжету опиниться звичайна домогосподарка із Середнього Заходу США Дороті "Дот" Лайон, яка потрапила в суперечку з владою. Її зіграє британська актриса Джуно Темпл.

Сюжет нового сезону описаний як загадка: "Коли викрадення - це не викрадення, а ваша дружина насправді не ваша?"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тизер "Фарго". Фото: скрін youtube
Тизер "Фарго". Фото: скрін youtube

Тизер 5 сезону "Фарго" показує невеликий уривок, у якому головна героїня займається кухонними справами, а після дзвінка у двері раптово озброюється електрошокером, битою та пістолетом.

Глядачі зізналися, що у захваті від нового сезону та з нетерпінням чекають на вихід серій.

"Добре, по-перше, я люблю Джуно Темпл, і її гра з акцентом чудова, але вона перейшла від перемішування соусу до вибору насильства. Думаю, біта вразила мене більше, ніж пістолет або електрошокер. Я так у захваті від цього сезону", "Не можу дочекатися", "Як довго ми чекали наступного сезону", - написали у коментарях під тизером.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, у "Last of us" з'явився конкурент: у мережу проник тизер серіалу Fallout, фанатам показали головне.

Також наш портал інформував, тизер фільму "Аквамен та загублене королівство": Джейсон Момоа бореться з хаосом та монстрами.

Крім того, ми писали, нова кримінальна драма "Байкери" покаже Остіна Батлера та Тома Харді з нового боку.