Фіналістка популярного романтичного шоу "Холостяк", за участю Михайла Заливака, Юлія "Зайчика" Бельченка, попросила пораду, чи варто бути скромною, і чи прикрашає це дівчину у своїх шанувальників.

На своїй сторінці у Instagram Юлія розмістила провокаційне фото в одному піджачку, розкинувши оголені ніжки.

Юля "Зайка" Бельченко, фото: Знай.ua
Юля "Зайка" Бельченко, фото: Знай.ua

Цікаво ваша думка, чи прикрашає дівчину скромність? - запитала поради Юлія.

Дівчина спровокувала шанувальників, яких на сторінці у Юлії понад 310 тисяч людей. На фото зреагувало 8063 користувачів соцмережі, а у дискусії взяло участь багато шанувальників.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юлія "Зайка" Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

"Дивлячись що вкладати в це поняття ... сором'язливість - це взагалі не про справжнє ... А ось САМОЦІННІСТЬ - це найголовніше !!! (не плутати з егоїзмом)", "Як правило, скромність прикрашає дівчину в очах іншої дівчини. В очах чоловіка відбувається протилежний ефект", " Юличко, яка ти прекрасна. Сумую на ті часи коли була передача, чекала її з нетерпінням", "Має бути золота серединка, Юля ви на цьому фото просто бомба", - написали в коментарях .

Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/
Коментарі. Фото: instagram.com/julz_seven/

Нагадаємо, що колишня Михайла Заливако Юля "Зайчика" Бельченко розповіла про підставу на "Холостяку": "Я не вкрала, не вбила...".

Раніше ми повідомляли, що Юля "Зайчика" Бельченко з "Холостяка" показала гумку в ротику, Заливака такого і не снилося.

Також стало відомо, що Юля "Зайчика" Бельченко з "Холостяка 11" пострибала навколо знаменитих статуй у Римі.