Модель, залежна від хірургії і стверджує, що в неї "найпухліша піхва у світі", повернулася в соціальні мережі, щоб продемонструвати свою нову 147-сантиментрову попу.

Марія Магдалина добре відома своєю зміненою зовнішністю після того, як вона витратила 100 000 доларів на пластичну операцію, включаючи бразильську підтяжку сідниць, пластику грудей, ін'єкції губ, вініри, пластику носа і навіть пересадку брів.

Мері Магдалина, фото: Instagram
Мері Магдалина, фото: Instagram

Грудаста зірка потрапила до заголовків газет через те, що її вигнали з літака через її груди розміром 38J, а раніше вона заявила, що "повертається до природного стану" після того, як один із її величезних імплантатів лопнув. Тепер 26-річна дівчина знову з'явилася в Instagram, щоб виставити напоказ свою нову і покращену попу в серії постів, на превелику радість своїх 211 000 передплатників.

У своїй останній серії постів, після семитижневої відсутності, вона повернулася із серією знімків і коротких відеороликів, що погойдують її ззаду, з простим підписом на її основній фотографії, яка каже: "Я жива" .

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На головній фотографії Мері позує у дверях у шортах та топі, і її шанувальники поспішили порадіти у розділі коментарів, вітаючи її повернення. Один із передплатників написав: " КОРОЛЬОВА, ти такий символ того, що не померла! Ти справді жива, і мені це в тобі подобається!".

Марія Магдалина, фото: Instagram/1800leavemaryalone
Марія Магдалина, фото: Instagram/1800leavemaryalone

Модель мексиканського походження, яка живе в Торонто, Канада, стверджує, що має найтовстішу піхву у світі, і протягом останніх кількох років вона робила процедури, щоб досягти бажаного виду "надувної ляльки".

Нагадаємо, що чоловік роздягся і став посеред дороги, розмахуючи своїм "куяльником": машини ледве встигли згорнути.

Раніше ми повідомляли, що хлопчик зґвалтував 11-річного однокласника, але з ним навіть нічого не зробили: що не так із цією школою.