Василь Ломаченко — відомий український боксер, екс-чемпіон світу у трьох вагових категоріях та людина, яка прийняла неоднозначну позицію під час цієї повномасштабної війни.

Справа в тому, що він досі не звинуватив росіян у тому, що вони вторглися на територію нашої країни. Вони окупували частину Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Запорізької областей, а Василь Ломаченко продовжує захищатись за московських попів із УПЦ МП.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Проте, мовчачи, він продовжує брати участь у боексерських поєдинках. Нещодавно, наприклад, він воював з Девіном Хейні і програв, уже втретє за останні кілька років. А зараз із Ломаченком захотів вийти на ринг росіянин... легковажка, олімпійський чемпіон 2020 року Альберт Батиргазієв.

Для місцевих ЗМІ він заявив, що хотів би цього. Однак, невідомо, чи відбудеться така зустріч.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Якщо з діючими, то побоксував би з українцем Василем Ломаченком. Але розумію, що це нереально. Хочеться стати претендентом на чемпіонські пояси і, якщо запропонують бій з американцем Девіном Хейні, це буде дуже добре для мене", - заявив він.

Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"
Бій Ломаченко-Хейні. Фото кадр з "Youtube"

Росіянин останній поєдинок провів у липні 2023 року в Ханти-Мансійську проти Френсіса Фромети. Нічого вразливого не сталося. Бій тривав усі 12 раундів, за рішенням суддів перемогу віддали Альберту. Хтось називає його "непереможеним", проте на його рахунку у професійному боксі усі 9 поєдинків (9 перемог).

Нагадаємо, у команді Ломаченка після поразки задумалися про подальшу кар'єру українця: "Навіть якщо він може..."

Як повідомляв "Знай.uа", ексчемпіон світу Олександр Гвоздик заступився за Ломаченка: любитель московських попів цього "не заслуговує"

Знай.ua писав, московські попи назвали "карою божою" підрив Каховської ГЕС: за виселення з Лаври