У мережі "смакують" архівне відео, на якому примадонна Алла Пугачова згадує про першу зустріч із майбутнім чоловіком Максимом Галкіним.

Відповідний ролик опублікували на фанатській сторінці дітей зіркової пари Лізи та Гаррі.

Максим Галкін та Алла Пугачова, кадр з інтерв'ю
Максим Галкін та Алла Пугачова, кадр з інтерв'ю

[quote author=""]"Я відчула погляд у спину. Я це прямо відчула, і коли повернулася, то злісно глянула в очі. Людина, яка на мене так дивилася - зовсім не відвела очей. Я випустила все, що могла - грім , блискавку, ненависть, зневагу поглядом.А він тільки посміхнувся.Ну ось, коли посміхнувся, я подумала: "Так, щось це мені все не подобається", - розповіла Пугачова.

А коли, за словами примадонни, Максим запросив її на танець, вона погодилася, наче під гіпнозом.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Фани не могли пройти повз таку відвертість Примадонни і засипали її коментарями під відео.

На відео можна побачити, як оголений Галкін виконує французьку пісню про кохання та присвячує її дружині. У ролику задіяно відеоряд із виступів Примадонни російської естради.

Нагадаємо, що Алла Пугачова розповіла, за що хвилюється Максим Галкін у 47 років: "Улюблений, у нас...". Алла попросила дітей помахати татові та сказала, що вони вже йдуть додому.

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова різко стала "молодою мамою", а ось Максим Галкін змінилася: "Щасливі разом".

Також стало відомо, що Алла Пугачова показала, чим Максим Галкін кращий за Кіркорова, і це в 47 років: "І зовні, і душею".