Зрадниця Таїсія Повалій, яка втекла в росію та активно підтримує її, на сцені кремлівського концерту заспівала українську пісню.

Вона взяла участь у російському патріотичному концерті, який зовсім нещодавно прогримів у Кремлі. Там вона з Кубанським хором заспівала українську народну пісню "Ти ж мене підвела". Про це пишуть російські ЗМІ.

таїсія Повалій. Фото: скрін відео

Вже зовсім скоро будуть святкувати російські "День єдності" та "День військової слави росії". Там традиційно беруть участь прокремлівські пропагандисти і любителі кривавих рублів. Цього разу також там буде виступати і Повалій.

Таїсія Повалій ніколи не відрізнялася патріотичною позицією і активно співпрацювала з Росією. Вона активно просуває наративи про братні народи та про те, що Україна сама винна у цій війні. Брала участь у концерті на честь "визволення" Криму та викрикувала лозунги, які прославляють Росію. Також не одноразово зізнавалася зі сцени на кремлівських концертів в любові до Росії.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Таїсія Повалій. Фото: скрін

А зовсім недавно вона приїздила до Луганська, який окупований росіянами, щоб вшанувати пам'ять воїнів росіян, які нібито полягли за свободу Росії. Вона з нагоди відкриття меморіального комплексу дала свій концерт для окупантів та все висловлювала свої захоплення мужністю та відвагою окупантів. Та виступала вона там не одна, а в компанії таких же путіністів, як Лариса Доліна, Олександр Михайлов та Сергія Шакурова.

Не одноразово вона виправдовувала злочини росіян, підтримувала повномасштабне вторгнення та окупацію українських земель Росією. Це все не дивлячись на те, що вона народилася, виросла та стала відомою саме в Україні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Не зуби, відросте": зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко наважився на болісну операцію

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" знайшов "лігво" окупантів, але щось пішло не так: Так у трусах їх у полон і брали"

Також, наш портал інформував, блогерка Даша Квіткова виставила на продаж їх спільний будинок із Микитою Добриніним: як виглядає