Популярний український виконавець, блогер, волонтер та зірка соціальних мереж Instagram та TikTok Артем Пивоваров зупинив свій концерт через хлопчика, який плакав у натовпі шанувальників.

Про це артист розповів у на своїй сторінці в Instgram.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Виконавець під час свого виступу помітив, що хлопчик, який стояв біля сцени із разом із іншими шанувальниками сильно плакав.

Пивоваров не зміг цього проігнорувати та зупинив концерт щоб його підтримати.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як з'ясувалось, дитина втратила близьку людину, а пісня "Говори" була її улюбленою. Хлопчик не зміг стримати своїх сліз, адже композиція поринала його у спогади про цю людину.

Музикант тепло обійняв свого маленького шанувальника та підтримав теплими словами.

Артем Пивоварів, фото: 1plus1
Артем Пивоварів, фото: 1plus1

"Я відчував те саме. Найголовніше, що людина, про яку ти пам'ятаєш, вона залишила найкращі думки про себе. Це важливо. Тому що якщо ти згадуєш її сьогодні, якщо ти плачеш на честь цієї людини, скоріш за все, ця людина була особливою і робила особливі речі у своєму житті", - зазначає артист.

Артист зазначив, що чоловічі сльози це ніяка не слабкість, а мужність появляти свої емоції. Він зазначив, що таке горе робить нас сильнішими у цьому житті.

"Знаєш, кажуть, що чоловіки не плачуть, але це неправда. Твоя мужність і сила в тому, що ти можеш проявляти свої емоції. Попереду у твоєму житті буде багато моментів, коли ти будеш розчаровуватися в людях. Інколи, можливо, в своїх думках теж. Але ці речі роблять нас сильнішими", - сказав музикант.

Така публікація Артема розчулила шанувальників до сліз. Вони захопллються тим, як йому вдалося підібрати правильні слова для того щоб заспокоїти хлопця, який рано став дорослим.

"Ваші слова Артеме ,це дуже сильна підтримка кожній дитині, хто втратив. Дуже багато емоцій, ви сила!!!"; "Момент що розірвав усі серця в цій залі💔"; "Це дуже важко. Коли якась пісня асоціюється з близькою людиною, якої немає. 😢😢😢розумію цього хлопчика" - пишуть українці.

Нагадаємо, що Артем Пивоваров грубо "віджав" у фаната телефон на концерті: "Я злодій, погана людина".

Раніше ми повідомляли, що у Швейцарії двічі скасували концерт Артема Пивоварова через те, що музикант допомагає ЗСУ.

Також стало відомо, що співак Артем Пивоваров зводить з розуму дівчат-підлітків.