Російська супермодель продемонструвала штучне сяйво під час показу Mowalola SS24, на якому, зокрема, були присутні її колишній Каньє Вест та його "дружина" Б'янка Ценсорі.

В одному з вечірніх образів Шейк була чорна футболка Тупака з довгими рукавами, на якій було зображено торс репера без сорочки та напис "2Pac", написаний спереду. Футболка оверсайз облягала дупу моделі і мала частково закочені рукави. Шейк надала деякий контраст ансамблю синіми черевиками на високих підборах.

Ірина Шейк, фото: SplashNews.com
Ірина Шейк, фото: SplashNews.com

Ще одним нарядом, в якому також було відзначено її сміливе блиск, була металева сіра сукня з бретельками, яка спадала до підлоги, коли вона виставляла напоказ свої речі.

Ірина Шейк, фото: SplashNews.com
Ірина Шейк, фото: SplashNews.com

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Окремим аксесуаром Ірини є синик під оком, на жаль усіх українців – штучний. Таким, мабуть, було бачення колекції від дизайнера, хоча в українців таке бачення росіянки Шейк є з того моменту, як нібито вона випадково підтримала "СВО" - війну росії проти України.

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram
Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

Зазначимо, що хоча 37-річна Шейк насолоджується часом із колишньою зіркою НФЛ, вона все ще сподівається, що вона і 48-річний Купер якось розсудливі і одружаться.

"У ці відносини вкладені роки" , - сказав раніше інсайдер.

Нагадаємо, що Ірина Шейк після зашквару із рашистським символом "Z" може втратити роботу: обурені користувачі Мережі звернулися до світових брендів.

Раніше ми повідомляли, що Бредлі Купер та росіянка Ірина Шейк знову разом? Пара готова піти стопами Джей Ло і Бен Аффлека.