Кетрін Раян розповіла про свої "стосунки" з принцом Гаррі після зустрічі з ним на церемонії вручення премії WellChild Awards минулими вихідними.

Мама трьох дітей ніколи не соромилася своєї любові до королівської родини, і один із її знаменитих жартів полягає в тому, що вона дійсно зустрічалася з молодшим братом до того, як зустріла свого нинішнього чоловіка Боббі Кутстру.

Кетрін Райан, фото із соцмереж
Кетрін Райан, фото із соцмереж

Раніше канадський комік назвала його "герцогом з "Я щойно прийшов" і навіть посміялася, що він, можливо, навіть виніс проти неї "забороняючий судовий наказ" за деякі з її недоречних жартів – незважаючи на те, що вона ніколи з ним не зустрічалася.

Але все змінилося минулими вихідними після того, як блондинка-бомба зустріла Гаррі, коли вона та її чоловік відвідали зірковий захід, щоб відзначити досягнення молодих людей, які вирішують складні медичні проблеми.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Напередодні річниці смерті бабусі батько двох дітей повернувся до Великобританії, щоб прийняти та вручити кілька нагород безлічі дітей, що надихають.

Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"
Принц Гаррі, кадр із шоу "Пізднє шоу зі Стівеном Кольбером"

Справедливо сказати, що Кетрін не стрималася зі своїми зухвалими жартами того вечора після того, як поділилася відео, в якому принц Гаррі вимовляє промову, в якій вона назвала його своїм "колишнім".

Вона пожартувала: "Дуже ніяково, що мій нинішній чоловік і колишній перебувають в одній кімнаті".

Тепер в ексклюзивному інтерв'ю Daily Star Кетрін розповіла про реальність своїх стосунків з молодим членом королівської родини та про те, якою була їхня перша зустріч.

Після співпраці з компанією з виробництва наборів для їжі Gousto в останній кампанії – The Dinner Show – жінка зізналася:"Я трохи нервувала [з приводу зустрічі з ним], тому що я жартувала про принца Гаррі, але не на його адресу. Жодна з цих жартів не була на його адресу. Раніше я називала його "герцогом з" Я тільки що прийшов" ", тому турбувалася, що в якийсь момент йому могли розповісти або він міг побачити мої жарти, тому що я не хочу, щоб він відчував себе некомфортно. Я просто жартую. Але він був чудовий. Він був чудовим, і моєму чоловікові нічого Не загрожує: мого чоловіка дуже влаштовує те, як сильно я визнаю, що люблю принца Гаррі, але він також знає, що я не так сильно люблю його, як здається, йому не потрібно хвилюватися в одній кімнаті зі мною чи щось у цьому. роді. Повинна сказати, мені подобається думати, що я говорю від імені жінок Великобританії".

Далі вона розповіла про принца та його відданість молодим людям, яких він підтримував на заході, незважаючи на річницю смерті покійної королеви Єлизавети II.

Кетрін Райан, фото із соцмереж
Кетрін Райан, фото із соцмереж

Нагадаємо, що принцеса Діана дарувала синам фекалії собак, щоб збити з них королівську пиху: дворецький не зміг тримати язика за зубами.

Раніше ми повідомляли, що розлучення з принцом Гаррі дедалі ближче? Меган Маркл пішла з дому і зняла обручку: "Дітей він не побачить".