Джан Яман показав себе у своєму стильному образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Турецький актор Джан Яман став популярним серед українських телеглядачок через роль у серіалі "Рання пташка". Незважаючи на те, що він не має великого кінематографічного досвіду, його здатності до гри, а також виразну зовнішність легко помітити.

Джан Яман, кадр з серіалу "Рання пташка"
Джан Яман, кадр з серіалу "Рання пташка"

З цієї причини у чоловіка сформувалася величезна аудиторія 10 мільйонів людей у ​​соціальній мережі Інстаграм, які активно коментують кожен його пост. Із фоловерами Джан Яман ділиться фрагментами свого життя.

Якось він опублікував фотографію, на якій постав у чорних окулярах, схожих на аксесуар Сільвестра Сталлоне з фільму Рембо. У чоловіка, як завжди, все ідеально.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Покладена зачіска та стильна шкіряна курточка. Генеральна репетиція, зачіска та макіяж, коучинг з діалогів і таке інше… Усі зараз працюють на максимальній швидкості в студіях Lux Vide у Формелло. Франческо Демір готується до випуску "Viola Come il Mare". І я з нетерпінням чекаю
, - повідомив він.

Нагадаємо, що турецький красень Джан Яман із "Рання пташка" надто високо задер плавки: серця фанаток мало не зупинилися.

Раніше ми повідомляли, що Джан Яман забув про Демет Оздемір: "Рання пташка" в минулому, тепер лише оголенка та кальян. Свіжий знімок, з оголеним торсом Джана, віддані фанатки почали активно лайкати та коментувати знімок.

Також стало відомо, що солодкий красень Джан Яман із серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах: "Знову доступний".