Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів про те, як сприймає війну.

На своїй сторінці у Instagram Тарас Цимбалюк подумав про рівні опору та про те, як вплинула війна на наше життя.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

Для кожного українця поки не легкий час. Війна змінила наше життя, вкрала мир, плани, спокій та звичну буденність. Ми всі стали заручниками вимушеної трансформації. Наша загартованість дістається величезною ціною. - написав Тарас.

Він зазначив, що українці, незважаючи на проблеми, продовжують працювати та підтримувати ЗСУ.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Незважаючи на свою благодійну діяльність, він радий стати частиною театральної вистави, яка кожен показ вистави віддає частину коштів на амуніцію для наших героїв.

Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Також розповів про електросамокати, якими не раз доводилося скористатися. На думку Тараса, це чи не ідеальний вид транспорту.

Тарас розповів, як після травми ноги самокат його буквально довіз до машини.

Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

"Тарас, Ти неймовірно красивий, красивий, харизматичний", "Хороший", "Гарне фото", "О, самокат - це справді чудова швидка, екологічна та порівняно дешева альтернатива таксі", - написали в коментарях .

Коментарі. Фото: скриншот
Коментарі. Фото: скріншот

Нагадаємо, що колишній Віки Варлей з "Холостяка" Тарас Цимбалюк забив на кіно і взявся за книги: "На превеликий жаль...".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про несамовиті загибелі: "Вірили до останнього подиху".