Володимир Дантес — відомий український виконавець, іноді комік, колишній чоловік Наді Дорофєєвої.

Чоловік, можна заявити, розцвів після розлучення. У нього вийшло кілька дуже успішних пісень, він продовжує допомагати ЗСУ всім, чим тільки можливо. А зараз, на жаль, він змушений повідомити неприємну, погану новину.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

"ДСНС мого рідного міста заборонила масові заходи на невизначений період", - заявляє Володимир Дантес.

Він повідомив це через те, що він мав відбутися концерт у Харкові, проте найближчим часом це неможливе. Він додав, що йому з організаторами не начхати на безпеку шанувальників, тому необхідно діяти виключно в рамках чинного законодавства. Все через те, що "прилетіти" може будь-якої хвилини. І люди просто не встигнуть вибігти в укриття.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Два тижні ми намагалися вирішити це питання, але нам не вистачило сил", - зазначив він у Instagram Stories.

А ще він додав, що концерт "не переноситься", а саме скасовується повністю. Тому гроші буде повернуто всім без винятку. Це рішення було ухвалено на тлі того, що Дантес цінує "гаманці" кожного українця та невідомо, що може статися завтра.

"Я не хочу заморожувати ваші гроші. Поважаю ваші витрати. Тому що не знаю, що буде з нами через рік. А може ДСНС скоро дадуть дозволи і я одразу приїду", - додав він.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дантес "розгубився", згадуючи про розлучення з Надією Дорофєєвою: "Що було найскладнішим?"

Як повідомляв "Знай.uа", красень-воїн ЗСУ довів Дорофєєву до сліз, поки Кацурін на це не здатний: "Зайшли в саме пекло"

Знай.ua писав, Володимир Дантес не говорив Кацуріної, але до весілля він не готовий - чого не сказати про Дорофєєву: "І так класно"