На самому початку повномашстабної війни, на кордоні України та Молдови зловили групу чоловіків із 9 осіб, які хотіли незаконно виїхати з країни.

Серед них виявились Анатолій та Руслан Євдокименко – онук та син легендарної співачки Софії Ротару.

Софія Ротару, кадр із виступу
Софія Ротару, кадр із виступу

Після цього зіркове сімейство затихло, а згодом вдалося дізнатися, що внуг артистки таки зумів виїхати з України. Він це особливо не приховував, адже викладав фото на своїй сторінці у соціальній мережі із зазначенням геолокації. Більше того, хлопець навіть не висвітлює повномасштабну війну у своїх соцмережах.

Ось і зараз 29-річний Анатолій Євдокменко порадував українців новими кадрами.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Анатолій Євдокименко, скриншот: Instagram Stories
Анатолій Євдокименко, скриншот: Instagram Stories

13 вересня у Instagramрозмістив своє нове портретне фото. На знімку він зображений з нижнього ракурсу з гладко зачесаним волоссям на тлі будівлі з балконом.

"Вперед і вгору" , - підписав він свій знімок.

Молодша сестра Євдокименка, яка мешкає у США українська модель Софія Євдокименко, оцінила його фото, залишивши у коментарях зображення сердець.

У підписці зі знімку він також зазначив фотографа - британця Каїрка Трумана. Із цього можна зробити висновок, що Анатолій зараз живе у Великій Британії.

Пот Анатолія Євдокименка
Пот Анатолія Євдокименка

Зазначимо, що сама Софія Ротару також дуже рідко висвітлює війну в Україні. Робить вона це лише у моменти особливо великих терактів росіян та у дні національних свят.

Нагадаємо, де живе Софія Ротару: пропагандисти "дізналися", на яку країну вона проміняла росію.

Раніше ми повідомляли, що 75-річна Софія Ротару відкрила секрет, але не поділилася ним, українці не стримуються: "Найкрасивіша жінка".

Також стало відомо, що онук Софії Ротару вперше показав свою красуню-дівчину, вибравшись до Європи: "Пишаюся".