Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі несподівано для шанувальників одного разу знялася у фотосесії у стилі "ню".

Як відомо, приблизно на той час з'явилася реклама за участю артистки. Зірка знялася у гарному ролику для парфуму Mon Guerlain.

Анджеліна Джолі

Зйомки рекламного ролика пройшли в будинку Анджеліни Джолі, розташованому в тропічних лісах Камбоджі. В одному з інтерв'ю актриса говорила, що отримала нерухомість у Південно-Східній Азії аж 22 роки тому.

Анджеліна Джолі

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У мережі з'явилися пікантні знімки, які робили за кадром відвертої фотосесії. На фото видно, як артистка позує, демонструючи всі свої татуювання на спині та прикриваючи груди. Зірці зробили гарне укладання. На фото Анджеліна посміхається чи серйозно дивиться у камеру. У цей час стоять люди, які її знімають.

Анджеліна Джолі

Крім того, з'явилася фотографія, де знімки з Джолі переглядають на комп'ютері, мабуть, відбираючи для подальшого розміщення. Іноземні коментатори засипали зірку компліментами.

Нагадаємо, що 47-річна Анджеліна Джолі "потрапила" з мільярдером-чоловіком українки: у ресторані "мило" поспілкувалися. Папараці застукали Анджеліну Джолі у часі з американським мільярдером.

Раніше ми повідомляли, що Бред Пітт облив Анджеліну Джолі пивом і зірка "Малефісенти" пошкодила спину: "Мав намір атакувати".

Також стало відомо, що Анджеліна Джолі після візиту в Україну одяглася в чорне і попрощалася зі старшою дочкою.