Англійський клуб "Манчестер Юнайтед" зазнає не найкращих часів на тлі скандалів, пов'язаних з гравцями.

Спочатку був Мейсон Грінвуд, зараз Антоні, якого звинувачують у домашньому насильстві. 4 вересня бразильське видання UOL опублікувало великий матеріал. У ньому його колишня Габріела Каваллін звинувачує його в тому, що він її бив. Найцікавіше у всій цій історії, що почали вони зустрічатися ще в той момент, коли він був одружений з іншою.

"Манчестер Юнайтед", фото: Instagram
"Манчестер Юнайтед", фото: Instagram

Нібито Антоні побив її вперше ще у червні 2022 року, коли вона була вагітною – плоду було десь 3 місяці. Це сталося після її публікації з нічного клубу, коли між ними була "перерва". Він з'явився в тому клубі, затяг дівчину в машину і кілька разів ударив її, погрожуючи, що викине її з машини на великій швидкості.

Крім цього, дівчина надала скріншот листування з ним, де видно погрози.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Я сподіваюся, ти помр*ш. Ти робиш це з усіма чоловіками у своєму житті", - заявляв він.

Дівчина не захотіла його прощати, тому він "зрозумів" її і заявив, щоб вона дбала про їхню дитину. Але на 16-му тижні вагітності вона втратила малюка. Хоч і продовжила стосунки з Антоні. Вона переїхала до нього в Манчестер, начебто заспокоїлося, але вона все одно планувала закінчити ці відносини і "перезавантажитися", поки він брав участь у Чемпіонаті Світу з футболу в Катарі.

Після цього сталося ще одне побиття, у січні він сильно вдарив її по голові. Кадр був опублікований у Instagram. А ще в груди, але так, що незабаром їй довелося змінювати силіконовий імплант.

"Манчестер Юнайтед", фото: Instagram
"Манчестер Юнайтед", фото: Instagram

"Я не хотів зробити тобі боляче, я не хотів, це був не удар, я просто штовхнув тебе, я просто притиснув тебе до стіни", - заявляв він.

В цей час триває розслідування – і в Бразилії, і в Англії. На цей час хлопця виключили зі складу збірної Бразилії перед майбутніми матчами. Хоча він і твердить, що ніколи не піднімав руку на дівчину.

Нагадаємо, "у синцях, за волосся з квартири...": колишня зірки "Будиночка на щастя" Кості Войтенко хоробро розповіла про пережите

Як повідомляв "Знай.uа", 37-річна жінка переспала з 15-річним сусідом-підлітком і пообіцяла вийти за нього заміж: хлопчик втік з дому

Знай.ua писав, стрілянина в Дніпрі нічого не навчила: чоловік накинувся з кулаками на патрульних у Львові