Джорджіна Родрігес – наречена всесвітньо відомого футболіста, легенди сучасного футболу Кріштіану Роналду.

За свою неймовірно успішну кар'єру він кілька разів ставав найкращим футболістом року, отримуючи "Золотий м'яч". Ставав спочатку фіналістом Євро (2004 року), а потім і вигравав цей чемпіонат. Крім цього, варто згадати про численні перемоги в національних лігах та Лізі Чемпіонів. Однак зараз не про нього — а про його дружину, яка поділилася новими кадрами розкішного життя.

Кріштіану Роналду, кадр з відео
Кріштіану Роналду, кадр з відео

Цього разу вона опинилася в Італії, щоб уп'яте відвідати престижний Венеціанський кінофестиваль, на італійському острові Лідо, який триватиме до 9 вересня. У публікації, у соціальній мережі Instagram, кілька знімків, на яких вона постала в літаку та біля нього.

Бізнес-клас, чорний костюм та практично повністю оголений величезний бюст — це все те, що вона любить.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

На одному з кадрів, як можна побачити, акцент Джорджина фокусує на прикрасах. Головною особливістю є брендова та дуже рідкісна сумка Hermès Birkin.

Daily Mail повідомляє, що цей аксесуар коштує 200 тисяч фунтів стерлінгів, що дорівнює приблизно 10 мільйонам гривень (~9.2 млн). Її неможливо купити, її немає у загальному доступі, лише власники бренду обирають, кому таку красу можна "довірити".

Нагадаємо, Кріштіану Роналду показав Джорджіну Родрігес після загибелі сина: "Наше маля з нами"

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Роналду Джорджіна Родрігес не змогла пережити загибель сина: "Це найбільший біль"

Знай.ua писав, вагітна дружина Роналду Джорджіна Родрігес похвалилася подарунками на День святого Валентина: мрія кожної жінки