Володимир Дантес — відомий український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, який знову почав набирати популярності останні близько 5 років.

Наразі він дав інтерв'ю "Люкс.ФМ". Протягом усього 20 хвилин він встиг відповісти на безліч запитань — якою машиною їздить артист, чи вміє економити гроші, що він вибрав — любов чи успіх, про весілля з Кацуріною, коли востаннє плакав і багато інших.

Володимир Дантес, скріншот: YouTube
Володимир Дантес, скріншот: YouTube

Але варто зупинитися на одному з неназваних питань, у Володимира поцікавилися, що у розлученні з Надією Дорофєєвою було найскладніше. Нагадаємо, вони заявили про те, що більше не разом, ще у березні 2022 року, через місяць від початку повномасштабної війни. Тоді ж про це розповіли Мишко та Даша Кацуріни – простіше кажучи, вони "помінялися місцями".

— Що було найскладнішим у розлученні?

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

— Та це загалом, мабуть, нелегко. Всі.

— Вся процедура?

— Та да. Напевно, що вся процедура.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

"Дантес - класний. Інтерв'ю з ним завжди приємно дивитися", "Чомусь Дантес зарас подобається більше. Він якийсь інший став", "Як мені подобається Вова! Харизматичний, розумний, простий", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вова Дантес попросив за гроші допомогти йому роздягнути Кацуріну: "Голая поруч зі мною..."

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва готова до материнства з Кацуріним, але Дантес дитину не дочекався: "Чисто випадково"

Знай.ua писав, Даша Кацуріна натякає Дантесу на весілля - співак вже знає, де це буде