Журналіст Дмитро Гордон зганьбився на Хрещатику. Він принизив військового у самому центрі столиці на очах багатьох киян.

Відповідне відео швидко поширилосяу Telegram-каналах.

Дмитро Гордон, скріншот із відео
Дмитро Гордон, скріншот із відео

Гордон відвідав Хрещатик під час виставки "українських проросійських пропагандистів".

У серці столиці розмістили дерев'яні постаті українських діячів, зокрема Олексія Арестовича та Олексія Гордона.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Тож журналіст приїхав, щоб особисто прибрати свою фігуру з виставки.

Дмитро Гордон. Фото: Youtube
Дмитро Гордон. Фото: Youtube

Проте не обійшлося без скандалів.

Гордон вступив у суперечку з військовим, який виставив його постать на цю виставку.

Під час конфлікту журналіст кілька разів надіслав чоловіка у військовій формі, а також за великої кількості свідків принизив його, порадивши "спочатку вставити зуби".

Після громадського розголосу інциденту, журналіст виклав свою точку зору на ситуацію. Він зазначає, про те, що ця виставка це "замовлена показуха", а військові насправді навіть не мають документів, які підтверджують їх статус.

Він заявив про те, що на Хрещатику насправді були ніякі не військові, адже вони не мали підтверджуючих документів.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

"Стояли троє переодягнених у камуфляжну форму та алкогольного вигляду людини. Я почав цікавитися хто вони. Вони кажуть: "Ми військові". Запросив наряд Національної поліції, Національної Гвардії. Вони запитують їх: "У вас є дозвіл на носіння військової форми?" Вони: "А що потрібний дозвіл? Немає дозволу немає". Стоять мнутися. Я взяв це зображення і забрав його, тому що вони не мають права." – повідомив Гордон.

Раніше ми писали про те, що Олеся Бацман та Дмитро Гордон захотіли урізноманітнити життя і зважилися на несподіваний експеримент: "Спробували новий формат"

Як повідомляв Знай.ua, Олеся Бацман, дружина відомого журналіста Дмитра Гордона, поки чоловіка немає поруч, з'явилася у компанії двох міцних красенів: "Чоловік у курсі?"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Гордон вміло "попустив" пропагандистку Захарову, що мерзенно поїдає полуницю