Емілі Ратаковскі змусила фанатів відчути слабкість у колінах після того, як вона опублікувала знімок у бікіні Siren.

Чудова зірка продемонструвала свою сенсаційну фігуру в бікіні з лінії купальників Inamorata Woman.

Емілі Ратаковські, кадр з інтерв'ю
Емілі Ратаковські, кадр з інтерв'ю

Ведуча підкасту High Low with EmRata продемонструвала свою підтягнуту і засмаглу статуру у відвертому бікіні в стилі морської черепашки. Емілі показала свій точений прес, поправляючи купальник і демонструючи свої чудові форми.

Білий купальний костюм мав форму морської черепашки, зв'язаний гачком, з фестончастими деталями та довгими зав'язками.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Емілі Ратаковські, фото: emrata/Instagram
Емілі Ратаковські, фото: emrata/Instagram

Емілі вклала своє каштанове волосся недбалими хвилями і вибрала природний макіяж, що підкреслює її натуральну красу. Незважаючи на те, що фанатам сподобалося бікіні, дехто поспішив прокоментувати непрактичність наряду для плавання.

Одна людина запитала: "Ти можеш у цьому плавати? Або просто байдикувати?" на що інший відповів: "Ні, ти не можеш".

Ще один: "Чи достатньо міцний матеріал, щоб витримати це - це моє питання перед покупкою".

Емілі Ратаковські, фото: emrata/Instagram
Емілі Ратаковські, фото: emrata/Instagram

Супермодель не новачок у публікації пікантних знімків на своїй власній сторінці по лінії бікіні під назвою Inamorata Woman. Шанувальники часто вражаються її неймовірною зовнішності, і нещодавно вони висунули теорію змови, яка б пояснити, чому вона завжди виглядає чудово.

Основна теорія, висунута проникливими передплатниками, полягає в тому, що вона, можливо, сама платить папараці, щоб зробити ідеальні "випадкові" кадри.

Нагадаємо, що Емілі Ратаковські розповіла про поцілунок з Гаррі Стайлсом у Токіо: "Я тільки почала зустрічатися з деким".

Раніше ми повідомляли, що Емілі Ратаковські зіпсували особисте життя, шпигуни чекають на кущі: "Не хочу знати, що вони ще з кимось зустрічаються".