Олеся Стефанко — українська учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" у 2011 році, тоді їй вдалося досягти другого місця.

Їй уже 35 років, проте приваблива зовнішність, витончені форми та карколомна посмішка не залишають її і навряд чи покинуть через 10-20-30 років.

Олеся Стефанко, фото: Instagram
Олеся Стефанко, фото: Instagram

Наразі жінка вирішила поділитися образотворчістю на пляжі. Не кожен взагалі може зробити таку ж помилку, як вона, збираючись на відпочинок біля води. Як виявилося, Олеся просто переплутала гору купального костюма з плавками... і взяла дві пари трусів. Проте недовго їй довелося сумувати, бо легким рухом руки мати двох дітей перетворила труси на топік.

"Нове модне попередження в місті", - пише вона англійською.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

На короткому опублікованому відео видно, що Олеся Стефаненко поправляє "модний" купальник і сідає на підстилку, капелюсі та сонцезахисні окуляри.

Олеся Стефанко, фото: Instagram
Олеся Стефанко, фото: Instagram

"Ні талії, ні сідниць, ні грудей. Нічого", "Незалежно від того, що на тобі одягнено, ти виглядаєш просто чудово", "Не можу перестати переглядати, ти все-таки впоралася", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, співачка, майстер йоги та волонтер: Ангеліна Усанова представить Україну на Міс Всесвіт-2023

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Макса Михайлюка Міс Україна Всесвіт Ганна Неплях показала, як треба потіти напівголою: "Вже в підвалі"

Знай.ua писав, підтримала Україну, а потім позувала для російського глянцю: Байкова шокована вчинком колеги Фонсекі