Після гучного розлучення Брітні Спірс та Сема Асгарі пристрасті навколо парочки не вщухають. Нещодавно стало відомо, що Сем "таємно співпрацював" з її колишнім батьком Джеймі і передавав йому інформацію, яка допомогла б тримати співачку під 13-річною опікою.

Про це повідомляють видання The Daily Mail.

Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears
Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears

За словами інсайдера сім'ї Спірс, Брітні запідозрила, що її колишній чоловік Сем, з яким вона почала зустрічатися за п'ять років до того, як закінчилася тривала опіка батька над нею, "співпрацював" з 71-річним Джеймі, щоб надати йому особисті подробиці про її життя.

"Сем надавав Джеймі інформацію, яка допомагала утримати її під опікою. В обмін Сем отримав доступ до неї та її грошей. Тепер Брітні здається, що Сем весь час брехав", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото з Instagram
Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото з Instagram

Під опікою свого батька, Джеймі Спірса, Брітні перебувала цілих 13 років. Таке рішення було прийнято через нестабільний психічний стан здоров’я співачки.

Співачка довгий час лікувалася від наркозалежності й ненадовго навіть потрапила до психлікарні.

Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото: @britneyspears
Брітні Спірс і Сем Асгарі, фото: @britneyspears

Опікунство надавало право Джеймі заборонити Брітні виходити з дому чи бачитися з кимось, контролювати її витрати, говорити від її імені з лікарями про стан здоров’я співачки тощо.

Нагадаємо, що Брітні Спірс закотила істерику в ресторані Лос-Анджелеса, Сем Асгарі ледве врятувався втечею.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс остаточно збожеволіла, роздягнувшись у душі і заявивши, що змінила ім'я: "До того, як я промокла".

Раніше ми повідомляли, Брітні Спірс отримала по обличчю від охоронця спортсмена