Вже 7 вересня в український прокат виходить стрічка «Під гіпнозом», у якій улюбленець жінок Бен Аффлек зіграв головну роль. За сюжетом фільму детектив Денні Рурк, якого власне і грає Аффлек, намагається розгадати таємницю загадкового зникнення власної доньки.

І допоки він з усіх сил старається впоратися із цією нелегкою справою, люди навколо поводяться дуже дивно, ніби знаходяться під гіпнозом. У стрічці багато нетривіальних поворотів, екшину і, звісно ж, кохання.

Перед виходом нової стрічки, пропонуємо згадати топ жінок, які потрапили під гіпноз Бена Аффлека

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бена Аффлека і стали партнерками актора – хтось лише в кіно, а хтось і в житті.

Топ партнерок Бена Аффлека у житті

Незважаючи на репутацію секс-символам та плейбоя, за своє життя актор мав не так вже й багато любовних пригод, а справжніх великих історій кохання було і того менше. Проте кожна така історія пов’язана із голлівудською зіркою першої величини.

Гвінет Пелтроу – перше справжнє кохання

У середині 90-х років минулого століття Бен Аффлек та Гвінет Пелтроу були однією із найбільш популярних голлівудських пар. Почуття у акторів почали зароджуватися на зйомках фільму «Закоханий Шекспір». Це було дійсно щире кохання, яке, на жаль, не змогло витримати надмірну публічність та постійну увагу папарацці. У 1999 році Бен та Гвінет розлучилися, стверджуючи, що зуміли залишитися гарними друзями.

Дженіфер Гарднер – щасливий шлюб і троє дітей

Зі своєю другою дружиною Дженіфер гарднер Аффлек також познайомився на знімальному майданчику. У 2003 році обоє акторів буди задіяні у картині «Шибайголова», де, власне, і почали зароджуватися почуття. Стосунки розвивалися доволі швидко, і вже у 2005 році пара одружилася. Дженіфер народила Бену трьох дітей, і вони здавалися однією з найміцніших пар у Голлівуді. Проте, через 10 років подружнього життя, почали з’являтися перші чутки про розлучення пари, які подружжя згодом підтвердило. Усі формальності зайняли доволі довгий період, тож остаточно розлучитися Аффлеку і Гарднер вдалося лише у 2018 році.

Ана де Армас – короткий бурхливий роман

Бен Аффлек та іспанська актриса Ана де Армас почали зустрічатися, знову ж таки, під час зйомок фільму. Це бкла стрічка «Глибокі води», робота над якою проходила у 2019 році. Пара швидко стала об'єктом уваги папарацці, їхні фотографії стрімко ширилися у ЗМІ і парі приписували довге щасливе сумісне життя. Проте, їхні стосунки були короткостроковими, вже у січні 2021року пара розійшлася.

Дженіфер Лопес – давнє кохання перед очима

Після розставання з Аною де Армас, Бен Аффлек відновив стосунки з відомою співачкою та актрисою Дженніфер Лопес. У 2000-х їхні стосунки, прогнозовано, розпочалися на знімальному майданчику кримінальної драми «Джільї». Роман пари розвивався доволі стрімко і у 2002 році Джей Ло отримала обручку від коханого, а вже у 2003-му мало відбутися їхнє весілля, яке скасували за кілька днів до церемонії. Тоді пара розсталася і кожен будував своє життя. Проте почуття не зникли і майже через 20 років після розставання, у 2021 році пара знову возз’єдналася. А у червні 2022 року весілля Бена Аффлека та Джей Ло таки відбулося.

Топ партнерок Бена Аффлека у кіно

І хоча майже кожні стосунки відомого актора розпочиналися на знімальному майданчику, проте не усі партнерки піддалися його гіпнозу. Тож вашій увазі топ акторок, які стали партнерками Бена Аффлека виключно на екрані.

Лів Тайлер (фільм «Армагедон»)

Лів Тайлер відома своєю непересічною красою та акторським талантом. У фільмі «Армагедон» між Лів та Беном Аффлеком виникла справжня хімія, проте, лише до слів: «Стоп! Знято!». Незважаючи на те, що акторка щойно розійшлася з Хоакіном Феніксом, її серце було вже зайняте – Тайлер зустріла першого чоловіка, музиканта Ройстона Ленгдона, тому і не помічала красеня-партнера на майданчику.

Кейт Бекінсейл (фільм «Перл Харбор»)

Ефектна зовнішність та акторська майстерність Кейт Бекінсейл завжди привертали увагу. У фільмі «Перл Харбор» Кейт та Бен Аффлек виглядають по-справжньому закоханими, проте лише на екрані. Чари Аффлека не спрацювали, оскільки Кейт була в стосунках з Майклом Шином.

Розамунд Пайк (фільм «Загублена»)

Розамунд Пайк і Бен Аффлек вразили глядачів своєю акторською майстерністю у фільмі «Загублена» - вони були неперевершеною парою. Але Розамунд вже була у стосунках з нинішнім чоловіком Робі Уніаке, тому Аффлек і тут залишився виключно партнером по знімальному майданчику.

Галь Гадот (фільм «Ліга Справедливості»)

Бен Аффлек і Галь Гадот буквально підірвали знімальний майданчик «Ліги Справедливості» флюїдами, які випромінювали перед камерою. Але уся чарівність Бена не змогла підкорити Галь, оскільки вона вже була заміжньою за бізнесменом Яроном Версано. До речі, стосунки пари розпочалися ще до стрімкої кар’єри актриси у в Голлівуді.

Алісе Брага (фільм "Під гіпнозом")

Бен Аффлек і Алісе Брага зіграли разом у фільмі «Під гіпнозом», але її серце на момент зйомок вже було зайняте. В 2020 році стало відомо, що Алісе вже три роки перебувала в стосунках з іншою бразильською акторкою - Бьянкою Компарато. Тож чари Бена тут точно не працювали.

Влітку 2023 року Бен Аффлек відсвяткував першу річницю подружнього життя з Дженніфер Лопес, тому «Під гіпнозом» - це лише фільм, а не реальність. І весь світ цікавиться: як надовго?