Ольга Сумська — відома українська актриса, за якою стежать понад 700 тисяч людей у ​​соціальній мережі Instagram.

Жінка є Заслуженою та Народною артисткою, їй належать ролі Роксолани, та різних інших персонажів у проектах "Тіні незабутих предків", "Фортечна", "Територія краси" тощо.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Наразі жінка несподівано опинилася у лікарні, але не приховуючи, як молоді блогери, інформацію про те, що ж із нею сталося. Бо протягом кількох Instagram Stories Ольга Сумська розповіла про те, що їй потрібно було пройти невелику, несерйозну процедуру.

Вона продовжує виступати на сцені театру, після двох вистав у неї трохи сів голос, тому його було дуже важливо відновити.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Друзі, що зараз буде. Зараз буде заливання! Пропрацювала дві вистави і трохи посадила голос. Відразу звернулася до професіоналів", - заявила артистка.

Не обійшлося без докладних кадрів, демонструючи, як саме відбувається цей процес. Після цього Сумській залишалося тільки сподіватися, що голос повернеться і буде можливість знову повернутися до театру.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

"Ось він цей шприц. Зараз ми широко відкриємо горло. Сподіваюся, що завдяки такій заливці я дограю в турі нашу виставу", - додала вона.

Виходячи з наступних публікацій, вона все ж таки повернулася на сцену.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська обурилася цінами на житло на заході України: "Їм не гидко від самих себе?"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська після похорону мами зізналася, що теж потребує лікування: "Об'єднує нас, як ніколи"

Знай.ua писав, Ольга Сумська не змогла стримати сльози перед хлопчиками: "Господи, збережи!"