Перший заступник командира полку спеціального призначення "Азов" Богдан "Тавр" Кротевич, який повернувся з російського полону, засуджує чоловіків, які виїхали закордон під час повномасштабного вторгнення та хизуються у соцмережах своїм відпочинком.

Своєю точкою зору азовець поділився в інтерв'ю Сергію Лиховиді для на YouTube-каналі "Розмова".

Азовець "Тавр". Скріншот з Youtube
Азовець "Тавр". Скріншот з Youtube

Військовий зізнається, що не має нічого проти жінок з дітьми, які виїхали з України на законних підставах.

Однак, він різко засуджує тих чоловіків, які у розпал війни знайшли нелегальний спосіб потрапити закордон.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Тавр" пояснює, що його навіть не дратує той факт, що вони саме змогли виїхати, його бісить те, що вони повернуться і не будуть нести ніякої відповідальності.

"Потрібно розуміти, хто, з яких причин і як поїхав. По-перше, якщо це сім'я, хоч військовослужбовця, хоч не військовослужбовця, якщо це жінка з дитиною і їй спокійніше так – це нормально, це окей. І якщо це люди, які незаконно перетнули кордон... блін, я не знаю, як я реагуватиму... Мене не так бісить, що вони поїхали, мене бісить, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить із себе. І вони повернуться. І мене тригерить те, що вони, швидше за все, не понесуть ніколи ніякого покарання. І мене це бісить. Знову ж таки, питання справедливості", - зазначив Кротевич.

Військовий не міг не згадати танцюриста Влада Яму, який в перші дні війни виїхав з родиною до Америки. Зрадник постійно хизується гучними вечірками та відпочинком перед своїми підписниками.

Також військовий натякнув на Потапа, який втік разом із Настей від в війни в Іспанію.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

"Тавр" вважає, що таке зухвальство найкраще лікується старим, добрим, чоловічим - "дати в пику".

"Дехто дозволяє викладати відео з вечірок. Не знаю, як той Влад Яма десь своєю "вінілою" крутить. Ось йому я б обличчя набив. Ось так просто, по-чоловічому. Яким-небудь "Тро Барселона". Гуляй, душа", - зазначає Кротевич.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма на сонечку в Майамі вирішив нагадати про свій патріотизм: "У житньому полі та вишиванці".