Відомого українського артиста Андрія Данилко, якого мільйони по всьому світу знають за сценічним образом Вєрки Сердючки, обурили коментарі політологів та ведучих програми Ісландія ТВ на Youtube-каналі Сергія Іванова та Володимира Петрова, які заявили про те, що він у Ніцці розважав росіян.

На своїй сторінці у Instagram, артист опублікував коментар під відео каналу Ісландія ТВ, яке повністю суперечить тому, що розповідають Іванов та Петров.

Володимир Петров. Фото скріншот з Instagram
Володимир Петров. Фото скріншот з Instagram

Ведучі каналу засудили артиста за те, що він під час концерту у Ніцці співав свої хіти російською мовою, а також за те, що на ньому були присутні росіяни.

На концерті була також присутня відома українська співачка Оля Полякова, яку знімала під час заходу її подруга, російська опозиційна журналістка Ніка Білоцерківська, яка вже давгий час проживає в росії, та на початку війни засудила російську агресію.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вєрка Сердючка. Фото Instagram
Вєрка Сердючка. Фото Instagram

Однак політологи подали участь Білоцерківської у негативному світлі.

Андрій Данилко вже звик до усіляких звинувачень на свою адресу, але від росіян. Він для них наче "кістка в горлі", адже багато жителів росії люблять його пісні, а після повномасштабного вторгнення музикант засудив країну-агресорку.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Однак артист неочікував на те, що його будуть критикувати українці.
Тож музикант лаконічно відповів на необгрунтовані звинувачення на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Данилко опублікував скріншот коментаря українки, якабула присутня на концерті. Вона стверджує, що протягом усього заходу, Сердючка проклинала путіна та російську пропаганду, та окрім того ціль такого вечора була благодійною. Верка Сердючка збирала гроші на дрони для наших бійців.

Вєрка Сердючка. Фото: YouTube
Вєрка Сердючка. Фото: YouTube

"Шо ви мелете, вчора я була на цьому самому концерті Сердючки в Ніцці! Там були в основному українці, багато французів!!! Сердючка співала багато пісень українською "Ще не вмерла Україна, якщо ми гуляє так!" Між піснями казала "путин, шоб ти сдох", називала скабеєву різними словами, між кожною піснею ображала русню, сказала що тяжко виступати в веселому жанрі після того що трапилося в Чернігові! Ну нашо ви таке говорите, не розібравшись! Був аукціон і збирали гроші на дрони!" - скаржиться українка.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка розповіла чому жбурляла туфлі на Євробаченні.

Раніше ми повідомляли, що мати Вєрки Сердючки показала, хто з'їв росіянина в Єгипті: підписники зацінили.

Також, попелюшка на Євробаченні 2023: Верка Сердючка загубила туфлі під час виступу