Олександр Усик – відомий український боксер, чемпіон за версією WBA, WBO, IBF та The Ring.

Вже цієї суботи, 26 серпня 2023 року, він знову вийде на ринг, проти обов'язкового претендента та чемпіона WBA Деніела Дюбуа, у якого в кар'єрі 19 перемог при одній поразці.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Цього протистояння взагалі не мало статися, бо всі плани будувалися навколо поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. Проте британець, мабуть, забоявся. Можливо, що ми таки побачимо цих двох на одному рингу, взимку, але остаточної інформації щодо цього досі немає.

Тому зараз Олександр Усік має провести обов'язковий поєдинок, але він не має жодного особливого сенсу для подальшої кар'єри. Чоловік хоче об'єднати паски. Про Деніела Дюбуа можна багато сказати, але краще відзначити те, що якщо українець пройшов "правильний" тренувальний табір, тоді він не матиме жодних проблем протягом усього бою.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Поєдинок пройде не у Великій Британії, не в Саудівській Аравії, не в ОАЕ. Його прийме польське місто Вроцлав. Шоу розпочнеться о 19:00 – до Олександра на ринг ще встигнуть вийти кілька пар спортсменів. А ось протистояння Усік-Дюбуа планується лише опівночі.

Нагадаємо, Олександр Усік планує стати наступним президентом України: "Зеленський спокійний, бо має силу"

Як повідомляв "Знай.uа", "я про нього не думаю": Олександр Усик висловився про Ф'юрі та пояси, які на кону

Знай.ua писав, "все підписано": промоутер Усика зізнався, що Ф'юрі тепер не втекти