Всесвітньо відомий американський репер Post Malone, якого не на сцені звуть Остін Річард, зізнався, як він зміг у короткий термін позбутися зайвої ваги. Фанати 28-річного репера помітили, що він помітно схуд, у свою чергу вони подумали, що зірка вживає наркотики і це нібито призвело до втрати ваги.

Проте в ефірі подкасту Джо Рогана Experience "Пості" спростував ці чутки.

"Я хочу сказати, що не вживаю наркотики. Багато людей запитували мене про моє схуднення. Можу сказати, що став почуватися набагато краще. І мені це подобається", - заявив Post Malone.

Post Malone, фото з Instagram
Post Malone, фото з Instagram

Він зізнався, що раніше важив 109 кг. Буквально за кілька місяців цього року Остін схуд на 25 кг! А все завдяки тому, що виключив зі свого раціону лише один продукт.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Це солодке газування. Воно таке шкідливе. Так, воно таке гарне і смачне, але таке погане при цьому", — сказав співак.

Post Malone, фото з Instagram
Post Malone, фото з Instagram

Репер зізнався, що протягом кількох років насолоджувався під час концертів колою з льодом. Він пив її літрами. Це було його невелике задоволення, яким він винагороджував себе за виступ.

"Якщо в мене було чудове шоу, я відчував себе трохи примхливою дитиною, такою собі поганою хлопчиськом. І я казав собі: вип'ю я кока-колу з льодом", - сказав музикант.

І тепер він повністю відмовився від цього напою. Результат перевищив усі очікування. Остін важить зараз 84 кг!

Репер також розповів, що підштовхнуло його до того, щоби переглянути своє ставлення до власного здоров'я.

"Думаю, на мене так вплинуло народження доньки. Я вирішив відмовитися від газування і почати краще харчуватися, щоб якомога довше бути поряд із цим маленьким ангелом", - сказав він.

Донька у репера народилася у червні минулого року. Це все, що відомо про дитину. Ні її ім'я, ні ім'я матері дівчинки Остін не розкриває. Він лише каже, що у захваті від батьківства.

Post Malone є на сьогоднішній день одним із найуспішніших реперів. Його альбоми розійшлися по всьому світу тиражем понад 80 млн. копій. Він завоював безліч престижних музичних премій. Ось тільки "Греммі" йому досі не підкорилася, хоча він номінувався на цю нагороду вже 9 разів.

Нагадаємо, 10 000 кроків на день: чи справді ходьба допомагає боротися із зайвими кілограмами.

Раніше повідомлялося, британські вчені розкрили секрет схуднення: думай, щоб скинути "зайве".

Також, дівчина одужала майже до 300 кг і не могла навіть помитися, але зуміла взяти себе в руки.