Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін», загинув у страшній ДТП вже дев'ять років тому. Мати культового виконавця розповіла, як живе зі своїм горем.

Ольга Михайлівна зізналася, що не відзначатиме День народження сина за столом. За її словами, друзі та близькі збираються цього дня на цвинтарі, об 11:00, і поминають загиблого співака.

Кузьма Скрябін, фото: Знай.ua
Кузьма Скрябін, фото: Знай.ua

Вона також поскаржилася на те, що спадок її сина намагалися прибрати до рук автори, які нібито писали йому пісні, а також розвіяла міфи про величезні виплати, які сім'я Кузьменко отримує за авторське право.

"Вся країна чула про величезні роялті, які були виплачені Світлані Бабійчук за авторство Андрія. Величезні! Для того, щоб люди знали правду. У другому кварталі 2018 роялті становили 65 гривень 30 копійок. У третьому кварталі 2018 – не було взагалі озвучено. було нуль гривень", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Тішить її лише кохання українців до творчості її сина, бажання вшанувати його пам'ять.

Фото: Ольга Кузьменко / Facebook
Фото: Ольга Кузьменко / Facebook

"Це була моя ідея, щоб його пам'ятник сидів на лавочці, щоб був ближче до людей. Щоб хтось хотів, той приходив і сідав поруч", - згадує жінка.

Ольга Михайлівна вважає, що її син зумів увійти в історію своєї країни, стати її частиною та залишити важливий слід у серцях людей.

"Коли Андрюшу ховали, і ми вийшли з церкви, стояла одна людина до одного біля церкви. Вся площа у Львові, всі вулички були забиті. Були викуплені всі квіти. Я тоді сказала цю фразу і зараз говорю: "Напевно, синку, ти зробив щось для своєї України та для людей в Україні"" , - впевнена жінка.

Скрін, відео YouTube пам'ятник Кузьмі
Скрін, відео YouTube пам'ятник Кузьмі

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва замахнулася на творчість Кузьми Скрябіна: "Через те його й прибрали...".

Раніше ми повідомляли, що навіть через 8 років Кузьма Скрябін зігріває українців: "Ось що означає кохання. Кохання без грошей".