Ольга Фреймут — відома українська телеведуча, яка дуже рідко почала з'являтись у публічному просторі.

Її остання публікація у соціальній мережі Instagram датується 23 липня, пройшов майже місяць з того моменту. Хоча можливо вона щось викладала у Stories протягом цього періоду.

Оля Фреймут, фото: Знай.ua
Оля Фреймут, фото: Знай.ua

А ось її дочка, 17-річна Злата Мітчелл, трохи активніша в цьому плані. Вона поділилася своїм новим чином. Дівчина вирішила пофарбувати своє волосся — русяві пасма змінили свій колір на темніший, каштановий відтінок.

"Я не залишу своє волосся у спокої. Стала навіть ще темнішою. ​​Той, хто рік тому сказав мені стати білявкою, справді мав найгірші наміри", - заявила вона спочатку.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

На знімку вона постала у темній спідниці та у світло-сірому топі перед дзеркалом. Другий кадр демонструє дівчину вже у природному освітленні.

Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories
Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories

Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories
Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories

І, як виявилось, дівчина чомусь вирішила прилетіти зі США до України, анонсувавши танцювальний майстер-клас в одній із київських студій.

"Яка крута дівчинка у мами вийшла! І з мамою не схожа зовсім!", "Найкрутіша людина, яку я знаю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дочка Олі Фреймут Злата Мітчелл повернулася до Маріуполя і звинуватила путіна: "Більше, ніж..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Фреймут засумувала так, що довелося розповісти про загибель і панахиду: "Зникнути так, щоб ніколи не побачили"

Знай.ua писав, дочка Олі Фреймут Злата Мітчелл не врятувала хлопця від огризеної руки: "Шкільні хроніки"