Дарина Білодєд — відома українська спортсменка, дзюдоїстка-чемпіонка, яка часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно проходив турнір Judo Masters 2023. Їй вдалося вибрати бронзову медаль.

[quote author=""]"Крок за кроком до головної мети. Дякую всім за привітання! Але безмежна подяка нашим воїнам за те, що захищають нашу Батьківщину і дозволяють жити і представляти нашу улюблену країну в усьому світі! - пише вона.

У цей же час вона публікує наступне фото... яке вже розлютило українців, хоча минуло буквально кілька днів. Справа в тому, що на знімку вона постала на ліжку, поки під нею лежала величезна кількість кольорів.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Як приємно прокидатися і бачити таку красу", - пише вона.

А от шанувальників це анітрохи не порадувало. Більшість із них задалася простим питанням — скільки ж допомоги можна було б надати воїнам ЗСУ, якби гроші пішли не на квіти.

"Краще гроші пішли б на допомогу ЗСУ, а не на смітник", "М'яко кажучи – дуже некоректне фото. Такий час. Треба мати повагу до тих, хто втрачає своє здоров'я та життя заради того, щоб ти могла отримувати державну стипендію. Копняка під жопу шанувальнику. Тобі – розуму", "Це ж скільки грошей можливо було донатом на ЗСУ", "Це зашквар", "Сходи у військовий госпіталь відвідати пацанів", - пишуть користувачі.

Даша Білодід, скріншот: Instagram
Даша Білодід, скріншот: Instagram

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дар'я Білодід зізналася, як змінилося її життя у статусі мільйонерки: "Я не свята"

Як повідомляв "Знай.uа", Дар'я Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "Це не кохання, а захоплення

Знай.uа писав, Дарія Білодід після розставання з хлопцем кардинально змінилася: сумна і вся в чорному