Українська актриса Катя Кузнєцова, яка тривалий час працювала в Росії, розповіла, як свого часу у відомій програмі її слова перетворили на брехню.

З українською актрисою поспілкувалася відома журналістка Аліна Доротюк у своїй програмі на youtube каналі.

Катя Кузнєцова, скриншот: Instagram
Катя Кузнєцова, скриншот: Instagram

Аліна розповіла, що вона з Катею вже давно знайома. Журналістка не приховує того факту, що свого часу у Москві вона записувала велике інтерв'ю для каналу СТБ. Кар'єра Кузнєцової пішла стрімко вгору. Наразі актриса залишила в Москві свою квартиру, на яку накопичувала 9 років і розповіла, що її цивільний чоловік працює у Шрі-Ланці.

Аліна торкнулася досить педантичного питання щодо попередніх відносин Каті. Вона запитала, чи правда, що вона розійшлася з російським актором Євгеном Проніним через анексію Криму.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Катя Кузнєцова, скріншот з відео
Катя Кузнєцова, скріншот з відео

Катя спершу неохоче говорила на цю тему. Проте згодом розповіла, що редактори відомої в Україні програми "Світське життя" спотворили інформацію. Вони змонтували так, що вийшло, що Кузнєцова каже, що ніби причиною їхнього розставання стала анексія Криму у 2014 році.

Тоді актриса не хотіла здіймати галасу, проте стала дуже обережною під час спілкування з Катею Осадчою. Вона розповіла, що насправді причина була не в політиці, а тим більше анексія Криму тут ні до чого. Хоча вона помітила, що вони мали різні політичні погляди. Катя не захотіла говорити, через що вони розійшлися, проте наголосила, що справа в їхніх особистісних взаєминах.

До речі, Кузнєцова зауважила, що зараз вона спілкується із Проніним, а політичні погляди його змінилися.

Нагадаємо, що Катя Кузнєцова з "Кухні" зізналася, що їй заважало виїхати з росії ще 2014 року, після окупації Криму: "Мене намагалися прогнути".

Раніше ми повідомляли, що коханка Макса з "Кухні" знайшла колег по серіалу, які "зникли" з початку війни: "Їх усе влаштовує"