Співачка Лариса Доліна все своє дитинство провела в Україні, в Одесі. Тим більше дивно, що зараз вона різко про це забула та впевнено підтримує режим володимира путіна.

Одного разу вона разом із Дмитром Дюжевим (Космос із "Бригади") приїжджала до окупованої частини Донецька (так званої "ДНР"), де покладала квіти пам'ятникам і, звичайно ж, давала інтерв'ю.

Лариса Доліна, фото: Знай.uа
Лариса Доліна, фото: Знай.uа

Зараз заслужена артистка росії вирішила підіграти пропаганді путіна і розсвідчити про те, як їй не подобається спосіб життя в Європі.

Своєю критичною думкою 67-річна виконавиця поділилася під час прес-конференції на російській радіостанції та пояснила, чому так вважає.

Лариса Олександрівна зазначила, що під час кожного візиту до Європи зауважує, що у європейців життя більш розмірене. Вони зовсім нікуди не поспішають, і ця знаменитість завжди знаходить чужим.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Коли приїжджаю до Європи, то дивно, що люди нікуди не поспішають. Якесь у них спокійне життя. Мені це гидко абсолютно", - заявила вона.

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Також Доліна додала, що їй ближча атмосфера в Москві. У столиці прискорений ритм життя, і це їй подобається. Як зазначає сама виконавиця, вона "людина,що біжить", тому і стиль життя їй необхідний "той, що біжить".

Хочемо заспокоїти підсобницю путіна, адже як тільки вся Європа візьметься скасовувати візи росіянам, то їй не доведеться спостерігати таку жахливу Європу і вона зможе насолодитися видом повалених будинків на своїй рідній росії, де всі кудись поспішають.

Український холодильник у росії, скріншот: Youtube
Український холодильник у росії, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що маразматична шанувальниця путіна Лариса Доліна вкрала хвору дитину з лікарні: "Вирішили з татом...".

Раніше ми повідомляли, що Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська та навіть Лариса Доліна: у Мінкульті вирішили не пускати посібників путіна в Україну.

Також стало відомо про справжній голос Поліни Гагаріної та ВіаГри: Ваня Рассел показав, що буває при відключенні фонограми.