"Динамо" Київ - один із найпопулярніших українських футбольних клубів.

На рахунку досягнень і чемпіонство в УПЛ, і півфінали у Лізі Чемпіонів, Лізі Європи, перемога у Суперкубку УЄФА тощо. Зараз команда зазнає не найкращих часів, зокрема, через повномасштабну війну, розпочату 24 лютого 2022 року.

ФК "Динамо". Фото: скрін youtube
ФК "Динамо". Фото: скрін youtube

Наприклад, у четвер, 11 серпня 2023 року, "Динамо" програло футбольному клубу "Аріс" у рамках боротьби за місце у Лізі Конференцій. А зараз сайт Het Nieuwsblad опублікував коментар нідерландського півзахисника Джастіна Лонвейка щодо його переходу в "Андерлехт".

Хоча 22 вересня минулого року він підписав контракт із київським клубом на 5 років. На правах оренди йому вдалося перейти до бельгійських "Андерлехтів", а також розповісти про своє "щастя" залишити Україну.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Минулий рік був важким. Я радий бути тут і знову зосередитися на футболі. Я не довго сумнівався, чи підписувати контракт з "Андерлехтом", - заявляє 23-річний Джастін Лонвейк.

Що саме йому не сподобалося – залишається загадкою. Проте треба сподіватися, що його відхід ніяк не вплине на команду в поганому сенсі.

Нагадаємо, екс- футболіст, який грав у київському клубі, пішов воювати проти України: "Чим швидше..."

Як повідомляв "Знай.uа", УЄФА обрала 15 росіян у свої адміністративні органи на 5 років: "слуги" Павелка, як у рот води набрали

Знай.ua писав, тільки не до Роналду: Давид де Хеа вирушає до Саудівської Аравії через вимоги до "Манчестер Юнайтед"