Шанувальники не залишають увагою Аллу Пугачову та Максима Галкіна, їхні акаунти налічують сотні тисяч передплатників.

Та й сам Максим, дуже популярний у соціальних мережах, частенько радує фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу. Не відстають від батьків і зіркові діти – Гаррі та Ліза мають також сторінки в соціальних мережах, які відповідально ведуть їхні шанувальники.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

Як відомо, зараз зіркова родина проживає в Латвії. Це місце Алла та Максим давно сподобалися. Вони вже багато років орендують віллу "Березня", яка знаходиться на другій лінії, а поряд будинок її подруги - Лайми Вайкуле.

Будинок, в якому проживають зірки, складається з 8 кімнат, на території вілли є басейн і гостьові будиночки. Як стверджують ЗМІ, нерухомість належить банкіру Віктору Красовицькому. Максим та Алла платять оренду за цілий рік, а місячний платіж складає 100 тисяч доларів. Звісно, ​​щоб утримувати такі апартаменти, потрібно працювати. Тому Максим покинув Аллу з дітьми вдома та вирушив на гастролі.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста
Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста

А щоб їх тато не переживав, чи добре з його рідними, Алла, Гаррі та Ліза зняли для нього прогулянку на морському узбережжі. Відео розмістили на фан-сторінці Лізи Галкіної. Від імені дівчинки шанувальники написали, що коли їхній тато у від'їзді, він завжди хвилюється, як і його рідні.

"Коли тато у від'їзді, він хвилюється за нас. Де ми? Як ми там? Не хвилюйся, коханий, у нас все добре ❤️"

На відео Алла з дітьми, вони йдуть узбережжям. Алла одягнена у білі штани, чорну кофту, а зверху накинула чорний френч. На голові зірки чорна стильна кепка. Ліза та Гаррі теж накинули кофточки – на вулиці прохолодно.

На відео Алла попросила дітей помахати татові та сказала, що вони вже йдуть додому.

Нагадаємо, що Алла Пугачова різко стала "молодою мамою", а ось Максим Галкін змінилася: "Щасливі разом".

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова показала, чим Максим Галкін кращий за Кіркорова, і це в 47 років: "І зовні, і душею".

Також стало відомо, що Максим Галкін хоче повернутись за кривавим рублем? Актор збирається позбутися статусу іноагенту на росії.