Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська постійно на зв'язку з великою армією шанувальників.

Вона ділиться з ними різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 727 тисяч фоловерів. А також актриса активно спілкується зі ЗМІ.

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Як відомо, на початку війни Ольга Сумська пережила трагічну подію – втрату рідної матері. Через небезпеку вона з молодшою ​​дочкою виїхала з Києва. Про те, як все відбувалося, вона розповіла в інтерв'ю "24 каналу".

Як зізналася Ольга, вони разом із дочкою вирушили за кордон. В Італії їх безкоштовно прийняла родина. При цьому зірка зауважила, що це на противагу нашим українцям, які просто здирали ціни, "користуючись моментом". Цей факт обурив не лише зірку.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Нам зустрілася дуже порядна родина, яка не здирала, як на Західній Україні, три шкури з постраждалих українців за квартплату, по 3 тисячі на день... У мене це не вкладається в голові. Їм не пече. всередині, в душі? Їм не гидко від самих себе?", - розповіла Ольга

Також Сумська додала, що шкода, що таких людей мало відомо в Україні.

"Шкода, що ми не обговорюємо і не популяризуємо таких людей. Потрібно просто від фото, прізвище – подивіться на них! "Наші українці", у лапках, які про порядність нічого не чули", - сказала вона .

Нагадаємо, що Ольга Сумська після похорону мами зізналася, що теж потребує лікування: "Об'єднує нас, як ніколи".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська не змогла стримати сльози перед хлопчиками: "Господи, збережи!"

Також стало відомо, що Ольгу Сумську визнали невинною: "Ніхто з них не має права судити вас".