Сельма Ергеч (Хатідже) опублікувала спільний знімок з іншими актрисами з легендарного серіалу "Величне століття".

Відповідний пост одного разу з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чудовий вік. Фото: Фандом.
Чудовий вік. Фото: Фандом.
Чудовий вік. Фото: Фандом.

Турецьку акторку та модель зробив популярним для всього світу серіал "Величне століття", в якому вона відіграла роль Хатідже - дочки османського султана Селіма, сестру султана Сулеймана.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Дівчина має велику фан-базу, лише на її сторінку в інстаграм підписано 867 тисяч осіб, з якими вона регулярно ділиться подробицями особистого життя та творчості.

У своїй соціальній мережі інстаграм вона опублікувала спільну фотографію з актрисами Асієє Нур Феттахоглу, яка відіграла роль Махідевран Султан у серіалі "Величне століття", а також виконавицею ролі легендарної Роксолани (Гюррем) - Мер'єм Узерлі.

Видно, що троє дівчат відпочивають у неформальній обстановці. Свій пост Сельма Ергеч забезпечила смайлом 😉. Ця фотографія отримала безліч позначок "Подобається" та різноманітні коментарі.

"Так не звично бачити вас разом "; "Султанат"; "Красуні", - повідомляють користувачі соціальної мережі Інстаграм.

Нагадаємо, що вийшла королева: як зараз виглядає актриса, яка зіграла улюблену дочку Роксолани з "Величного століття" Міхрімах.

Раніше ми повідомляли, що побилася з Хюррем і збудувала мавзолей: як склалася доля реальної Махідевран, яка втратила Сулеймана .

Також стало відомо, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала свого найдорожчого янголятка - юна Роксолана: "Як летить час..." .