Повномасштабна війна, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним, ударила по кишені кожного українця.

Деякі стали відмовляти собі в найнеобхіднішому, оскільки залишилися в кращому разі без роботи, а хтось просто урізав менш потрібні статті витрат. А як же справи у знаменитостей?

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

Хореограф Євген Кот із проєкту "Танці зі зірками", який підпалював паркет із Надією Дорофєєвою та Ксенією Мішиною поділився, від чого змушений відмовлятися із дружиною Наталією Татаринцевою через війну.

"Шопінгу у нас немає, як і у всіх... Немає ресторанів. Ми зрозуміли, що у нас було 2 машини і вони зайві. Одну машину ми продали. І я свій мотоцикл виставив на продаж. Це для мене кайф..." ,- розповів танцюрист в інтерв'ю Григорію Решетнику.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також Євген із Наталією перейшли українською мовою і Решетник поцікавився, як вони до цього дійшли.

"Україна має талант" - було великим поштовхом для того, щоб зайнятися вимовою. Ми навіть мали парні уроки. Вже і вдома ми спілкуємось українською. Так, були моменти, коли переходили на російську, але все ж таки ми зараз спілкуємося в 95% випадків українською, а в 5% суржиком", - усміхається танцюрист.

Євген Кот, фото: Знай.ua
Євген Кот, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що переможниця "Танці зі зірками" Ілона Гвоздєва посварилася з чоловіком через партнера: "Рівнує до стовпа".

Раніше ми повідомляли, що переможець "Танці зі зірками" Женя Кот разом із дружиною потрапили в аварію: "Викинуло в канаву, колесо майже вирвало".