Анна Різатдінова — відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016), багаторазова призерка Чемпіонатів Світу, Європи і так далі.

Ще від початку повномасштабної війни жінка разом із сином поїхали за кордон. А зараз вона, проте не вперше, поділилася досить відвертим кадром із пляжу Барселони, Іспанія.

Анна Різатдінова, фото з Instagram
Анна Різатдінова, фото з Instagram

Жінка зняла верхню частину купальника та поділилася кадром себе ззаду. Але варто спочатку нагадати про фотографію, опубліковану раніше. Там вона теж знята ззаду, але сидячи.

"Незважаючи на посмішку на моєму обличчі, липень став для мене болючим місяцем, повним розчарувань", - заявляє Ганна Різатдінова.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів
Показати ще

Хоча, варто зазначити, її обличчя на цьому знімку і не видно. Гімнастка додала, що в неї опускаються руки від розчарування, і вона зовсім не знає, куди рухатися далі.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

На свіжій фотографії вона вже лежить, груди прикриває рукою. Поруч лежить книга, вона читає її, тримаючи її іншою рукою.

Цього разу вона просто поділилася рекомендаціями щодо того, де можна смачно поїсти на сніданок, обід і вечерю.

Нагадаємо, Ганна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ганна Різатдінова з "Танців з зірочками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді: "У таких складних умовах"

Знай.ua писав, Ганна Різатдінова з "Танців з зірочками" переживає, що війна забирає її "спадкоємців": "Багато вже перестали..."