Віра Брежнєва — відома українська виконавиця, яка весь час була повномасштабною поза Батьківщиною.

Жінка продовжує розмовляти російською мовою, хоча іноді все ж таки переходить державною, звертаючись до своїх шанувальників у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. А зараз, як виявилось, вона повернулася до України. Це сталося у п'ятницю, 28 липня 2023 року.

Віра Брежнєва, кадр із кліпу
Віра Брежнєва, кадр із кліпу

Нині вона знаходиться у Києві, але це не всім подобається. Однією з "противниць" Віри Брежнєвої виявилася Анастасія Приходько, яка поділилася своєю думкою у Stories.

"Кохання врятує світ" співає Віра Брежнєва на одному з концертів, за кордоном, із синьо-жовтим прапором у руках.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Вона виходить в інших країнах і говорить російською, що вона українка! Що за подвійні стандарти, типу дупою на двох стільцях? Заберіть у неї прапор України!", - пише Анастасія Приходько у Stories.

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories
Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

Все почалося із того, що Віра Брежнєва записала відео на київському вокзалі. А потім опублікувала знімок на тлі будинку з дуже зворушливим написом.

"Що може бути краще, ніж сім'я в 44 мільйони", - йдеться там.

У Києві жінка без чоловіка... композитора Костянтина Меладзе.

Нагадаємо, Віра Брежнєва вперше після початку повномасштабного вторгнення повернулася в Україну: "Цей вантаж нам не потрібен"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько згадала, як привчала росію до української мови: "Моя умова була"

Знай.ua писав, Приходько послала Потапа на три літери і висміяла за запис у тероборону: "Поваги до такого чоловіка немає"