Відома зірка серіалу "Школа", співачка та блогерка Ганна Трінчер активно веде свою сторінку у соціальних мережах. За життям дівчини слідкує більше 1,9 млн підписників на її сторінці у Instagram.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Нещодавно дівчина вирушила потягом закордон, для того щоб заспівати на весіллі у молодят, які її запросили. Дівчина вирушила у подорож без коханого та друзів, зовсім одна. Вночі Анна зрозуміла, що в неї панічна атака.

Про це вона розповіла на свої сторінці у Instagram.

"Сьогодні я пережила найжахливішу ніч у своєму житті", - шокувала свої підписників Трінчер.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Анна Трінчер. Фото: Instagram
Анна Трінчер. Фото: Instagram

Дівчину почало дуже сильно трясти, вона почала заїкатися та перестала відчувати власне тіло. В неї текли сльози по щокам та не вистачало повітря.

Трінчер дуже злякалася свого стану та звернулася по допомогу допомогу до провідниці. Також співачка зателефонувала своїй подрузі яка дуже сильно підтримала її.

Блогерка зазначає, що їй би не вдалося вибратися з такого стану самостійно.

"Я вперше в житті заїкалася. Моє тіло було спазмованим, але водночас я нічого не відчувала... Півтори години провідник тримав мене за руку. Він був збентеженим: не розумів, що робити. На зв'язку була моя подруга, без якої я б не впоралася", - розповіла співачка.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Співачка зізналась своїй аудиторії про те, що це відбувається з нею не вперше, і вона страждає від панічних атак та намагається пропрацьовувати проблеми з психологом.

"Мені щиро себе шкода. Я ніколи нікому не побажаю відчути хоча б на 1% те, що відчула я. Звичайно, панічна атака виникла небезпідставно, і через це вдвічі боляче... Дуже боляче. Я знаю, що я сильна, я хороша, я розумна, глибока, і я би впоралася з будь-чим. Але до цього я просто не була готова", - зазначила блогерка.

Анна Трінчер. Фото: Instagram
Анна Трінчер. Фото: Instagram

Трінчер так і не розповіла про причину, яка спровокувала напад, та попросила підписників про це не питати.

На наступний день дівчина зібралась з силами, і навіть попри дуже втомлений стан, влаштувала нареченим казкове свято.

Нагадаємо, що Ганна Трінчер похвалилася результатами пластики: "Ще не виросли, а вже збільшила".

Раніше ми повідомляли, що Ганна Трінчер похвалилася своїми накачаними "м'ячиками": "Це змінило моє життя".

Також, українці заклювали Ганну Трінчер за попу і співачка не витримала: "Навіть герб України не рятує"