Відомий телеведучий, росіянин, який нещодавно отримав українське громадянство, Олексій Суханов, вирішив нагадати, що московська країна утворилася через 500 років пізніше, ніж була хрещена Київська Русь.

На своїй особистій сторінці у Instagram Олексій Суханов оприлюднив картину художника Шишкіна "Ранок у сосновому лісі", і припустив, що це могла бути червона площа, адже коли Київська Русь уже мала свою державність, де була Московія, ще були густі зарості лісів.

Олексій Суханов, фото: Знай.ua
Олексій Суханов, фото: Знай.ua

Існує версія, і на її боці історична правда, що на картині Івана Шишкіна зображено не ранок у сосновому лісі, а вигляд Червоної площі 988 року. Адже вона з'явиться лише через 505 років після ймовірної дати Хрещення Київської Русі Олексій Суханов.

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram
Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

У коментарях підтримали жарт Суханова і продовжили жартувати з тієї ж теми.

"Свою Україну любите", "Схоже, що це правда", "Картина мого дитинства, у бабусі висів килимок на стіні з цим малюнком", "У моєї бабусі була така картина", "у мене він висів біля ліжка і лякав мене все дитинство ", - Написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов вирішив відмовитись від своєї родини: "У мене немає ні сил, ні бажання" .

Раніше ми повідомляли, що Олексій Суханов із "Говорить Україна" розгнівався на малолітніх вандалів і вигадав покарання.

Також стало відомо, що Наталія Могилевська врятувала Олексія Суханова, ведучий "Говорить Україна" був на межі.