Ні для кого не секрет, що багато зірок українського шоу-бізнесу часто використовують псевдоніми замість справжніх імен, бо ті гармонійніше поєднуються з їхнім сценічним чином.

На офіційному Instagram-акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явилася фотопідбірка артистів, які змінили свої прізвища для більшої милозвучності. Так, у пост потрапили Настя Каменських, Влад Дарвін, Наталія Могилевська, Анатолій Анатоліч, Міка Ньютон.

Настя Каменських поміняла прізвище отця Олексія Жмура на дівоче прізвище матері Лідії Петрівни, Анатолій Анатолич насправді носить прізвище Яцечко, а Міка Ньютон, яка мешкає в США, - Оксана Грицай. Виконавець та композитор Влад Дарвін носить прізвище Приходько, а справжнє прізвище мами українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської – Могила.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Варто зазначити, що список зіркових псевдонімів справді великий. Наприклад, Володимир Гудков став Володимиром Дантесом завдяки своєму образу, Віра Галушка отримала псевдонім Брежнєва, тому що народилася в Кам'янському, як і Леонід Брежнєв, а Тетяна Ліберман перетворилася на Тіну Кароль після довгого мозкового штурму її команди перед конкурсом "Нова хвиля".

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, що Настя Каменських оголила стегна, щоб "пірнути" та отримати все, що потрібно: "Я не можу".

Раніше ми повідомляли, що Міка Ньютон зізналася, що "Кадети" у її житті - серйозна помилка: "Нам вселяли...".