Розлучення Володимира Дантес і Наді Дорофєєвої через 10 років стосунків вразило багатьох українців і хоча б трохи, але відволікало їх від війни, яку почала росія.

Володимир Данес в інтерв'ю "Зоопатрулю" розповів, як почував себе тоді і чому він більше не хоче влазити в публічні стосунки.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Я дуже довго був один і дещо вирішив... Коли почалася війна, я тоді вже був розлучений, просто неофіційно.. Я 10 років був у публічних стосунках, до цього теж був у таких стосунках... Я зрозумів, що мені через тиждень 34 роки і я більше не буду гратись тим, щоб розповідати щось особисте ... Я не буду приховувати, але не буде як раніше ... Скажу так, я тижня 2, у березні або квітні, був зовсім один... Я взяв з цього тугу, біль і зрозумів, що не хочу бути один... Я завжди маю бути біля людей, як ті тварини", - поставив крапку Дантес.

Зазначимо, що незважаючи на зірковий сезон "Міняю жінку", який вийшов у Кацуріних з Дантесом та Дорофєєвою, Вова, на відміну від колишньої дружини, дійсно особливо не афішує особисте життя в соцмережах.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Звичайно, шанувальникам співака дуже цікаво, як складаються його стосунки з Дашею, але вони не часто балують їхніми спільними фото у соцмережах. В інтерв'ю Дантес зізнавався, що звикає до ролі батька і в них немає часу на фото.

Дантес та Кацуріна, фото Instagram
Дантес та Кацуріна, фото Instagram

Нагадаємо, що Дантес розслабився з напівголою Кацуріною, але й з дітьми поряд: "Набухаюсь".

Раніше ми повідомляли, що Кацурін "віджав" Дорофєєву у Дантеса ще 2020 року: але весілля зіграли аж через 3 роки.