Відома українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, після розлучення з Володимиром Дантесом, час від часу радує шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram.

Як відомо, життя Наді за останні півтора роки дуже насичене, а емоції просто переповнюють зірку як на особистому, так і на творчому фронті. Розлучення з Дантесом досі обговорюють фанати, а до нього додалося ще й весілля з Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Якось співачка вирішила показати, що їй допомагає у найважчі моменти. Вона опублікувала фото у тоненькому блакитному купальнику, жовтій кепці (перевернутий прапор України) та підписала його так:

"Спорт для мене – ще один спосіб включитися, упорядкувати свій моральний стан, налаштуватися. Ті, хто знає мене близько, завжди дивуються, що я не скасовую тренування навіть у найважчі моменти."

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Шанувальники оцінили пораду співачки займатися спортом та відзначили її ідеальну фігуру у коментарях:

"Цей купальник тобі дуже підходить 😍"

"Підписалася на Надю, а отримала цілу збірку корисної інформації 😅❤️"

"Боже, фігурка😍🔥"

Нагадаємо, що Дантес розслабився з напівголою Кацуріною, але й з дітьми поряд: "Набухаюсь".

Ранее мы сообщали, что Надя Дорофеева "вернулась" в детство, где она еще не была ни с Дантесом, ни с Кацуриным: "Смотрю на то, как...".

Также стало известно, что Надя Дорофеева поделилась первыми ощущениями после свадьбы с Кацуриным, не каждый "выдержит": "Миша начал...".