Володимир Дантес став гостем у "Зоопатруль", де не лише потискав собачок, а й розповів, як йому пройшло 24 лютого 2022 року.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої згадав, що він приїхав у квартиру після роботи 23 лютого і панічно засинав, йому здавалося, що все довкола вибухає, хоча нічого такого не було.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Я прокинувся від того, що в чаті нашого села написали, що почалася війна. Це взагалі не те, від чого ти хочеш прокинутися. Моя тривожна валізка складалася з футболки, 6 пар шкарпеток і светра... І гроші. Це все, що я взяв... Я поїхав додому... (Володимир родом із Харкова, прим.ред.) У мене ж яскрава жовта машина, її дуже помітно... Я виїжджаю з дому, чую вибухи... Це було 5 ранку. .. Я їду, чую вибухи, думаю, що мене дуже помітно і вважаю, що ракета потрапить саме в мене" , - згадує Дантес.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Спочатку Дантес вважав, що росіяни почують крики українців, всі зрозуміють і щось змінить, але з кожним днем ​​він переконувався в тому, як неправий.

"У 2023 році є хворі люди... На голову. Наприклад, коміки, Басков, Лазарєв... Оце гнили люди. Ти приїжджав до нас у країну, захоплювався свободою. Вони приїжджали з думками про те, що не можна розмовляти російською мовою, їм це вселяли, але вони приїжджали і розуміли, що розмовляти можна, як хочеш і про що хочеш... Потім ці друзі їдуть додому, починається війна, а вони кажуть, що нічого не можуть зробити... Я сподіваюся, що я цього ніколи не зрозумію" , - ділиться співак.

Нагадаємо, що Дантес розслабився з напівголою Кацуріною, але й з дітьми поряд: "Набухаюсь".

Раніше ми повідомляли, що Кацурін "віджав" Дорофєєву у Дантеса ще у 2020 році: але весілля зіграли аж через 3 роки.