Шоумен, екс-холостяк та грузинський 36-річний бізнесмен Іраклі Макацарія розповів, як ставляться в його країні до росіян, які втекли з країни на початку повномасштабного вторгнення.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Про це він розповів у інтерв’ю українському ведучому Славі Дьоміну.

Екс-холостяк назвав росіян зазомбованими, які постійно намагаються виправдати криваві злочини своєї влади. Він розповів, що зараз відношення грузинського народу до окупантів дуже змінилося.

Іраклі Макацарія. Фото: Instagram
Іраклі Макацарія. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Ставлення до російської нації докорінно змінилося. Тут пояснень, чому і як – не треба. У мене є знайомі, нормальні люди, які мають російський паспорт. В спілкуванні вони повністю підтримують Україну, не підтримують те, що робить росія і вся шайка. І кажуть що це геноцид. Але більша частина населення, яку ми бачимо, це зомбована частина", - розповідає Іраклі.

Іраклі Макацарія, скріншот з відео
Іраклі Макацарія, скріншот з відео

Однак, за словами Макацарія, він фізично ще не стикався з тими росіянами, які відкрито підтримують повномасштабне вторгнення.

При цьому Іраклі заявив, що негативно ставиться до росіян, які втекли від мобілізації, та переховуються в його рідній країні, та вважає, що вони не мають права вільно себе там почувати, адже вони такі самі вбивці, як і їх президент.

"Мені б хотілося, щоб це якось або регулювалося, або не було можливості в Грузії розпочинати якийсь бізнес, або займатися якоюсь комерційною діяльністю. Це моя особиста позиція", — розповідає Макацарія.

Скрін, Instagram Іраклі Макацарія
Скрін, Instagram Іраклі Макацарія

Бізнесмен підтвердив теорію Слави Дьоміна про те, що грузини принципово не переходять на російську мову, а спілкуються виключно грузинською та англійською мовами.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія розповів, як пов'язана його дружина Ліза Чічуа із шоу "Холостяк": "Я знав про неї від дружини".

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія більше не холостяк: як пройшло весілля грузинського красеня - вінчання, танго та наречена у короткій сукні

Знай.uа писав, Іраклі Макацарія врятував дочку генерала та дружину екс-холостяка Діми Черкасова з лап путіна: "Це вже така родина"